LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Din indkøbskurv er tom

Leveringsmetoder

Når du bestiller materialer hos Supergrus kan vi tilbyde flere forskellige leveringsmetoder, lidt afhængig af hvilket produkt der er tale om. Inde på produktet kan du vælge mellem de metoder der tilbydes, på det aktuelle produkt. Nedenstående er en lille beskrivelse af hvad de betyder:

I bigbags placeret ved vejkant I bigbags placeret ved vejkant:
Dine materialer sættes af i bigbags ved vejkanten på din leveringsadresse. Hvis lastbilen ikke kan komme helt op til din adresse sættes det af så tæt som muligt.
I bigbags sat af med kran I bigbags sat af med kran "over hæk":
Ved denne leveringstype kan vi løfte dine bigbags "ind over hækken" og sætte af op til 7 meter fra vejen. Det er vigtigt at der ikke er elledninger eller andre forhindringer der hvor vi skal løfte ind med kranen.
Løs vægt, tiplæs Løs vægt, tiplæs:
Dine materialer tippes direkte af lastbilens lad på vejen i en bunke, eller hvor du anviser at lastbilen skal aflæsse det.
Løs vægt, aflæsset med grab Løs vægt, aflæsset med grab:
Dette betyder at lastbilen er udstyret med en grab som kan aflæsse det løse materiale "ind over hækken" og ligge det i en bunke. Bemærk at vi ikke kan stå og læsse af flere forskellige steder og ligge det ud mens i arbejder, eftersom dette ikke er medregnet i leveringsprisen. Det er ligeledes vigtigt her, at der ikke er elledninger eller andre forhindringer der hvor vi skal løfte ind med kranen.
Palle levering Palle levering:
Visse materialer, som belægningssten, leveres kun på palle og ude ved vejkanten. Dette er simpelthen grundet bilen der leverer dette ikke har mulighed for de ovenstående løsninger.

Vigtigt:

Det er dit ansvar som kunde at det er muligt at komme til adressen med en lastbil. Vi kender ikke lokalforholdende og går derfor ud fra at du har tjekket dette. Som udgangspunkt skal vejen være 3,5 meter bred og en frihøjde på 4 meter, men der er også forhold som er relevante men bruger man sin sunde fornuft kommer man ofte langt. Hvis du ønsker at vi kører ind over fortovet eller ind i din indkørsel, så skal du være særlig opmærksom på at Supergrus IKKE er erstatningsansvarlig på eventuelle skader i forbindelse med dette! Hvis du er i tvivl om fortorvet eller din belægning kan holde til en lastbil, så anbefaler vi at aflevere det ved vejkant eller med kran, uden at vi skal køre over fortorvet eller ind på din grund.

Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012