LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
FAQ
Din indkøbskurv er tom

Betonfliser 40x40

40x40 flisen fra IBF er en super enkelt og meget populær flise, flisen findes i to forskellige tykkelser 6 og 8 cm tykkelse.

Skal man benytte flisen til gangsti kan 6 cm sagtens bære let trafik ( gående, barnevogne, cykler, græsslåmaskiner)

Skal flisen i stedet benyttes til indkørsler, skal man vælge den tykke flise på 8 cm som tåler større belastning. Har man et større projekt hvor der både skal laves indkørsel og gangsti, kan det godt betale sig at købe begge tykkelser, da der vil være penge at spare. Har man der i mod en mindre indkørsel hvor der skal indlægges en sti, er det nemmeste at bestille den tykke da det vil gøre arbejdet nemmere når der skal trækkes af i afretningsgrusset.

Måder man kan ligge flisen på er uendelige. De mest moderne og meget brugte ligefor tiden er blokforbandt. Grunden til blokforbandt er man får et meget rolig og rent look i belægningen, som passer godt til de nye og moderene hus som bliver bygget i dag.

Halvforbandt bliver også hyppigt brugt, dog skal man tage med i overvejslen at der vil forekomme halve skæringer. 40x40 flisen kan sagtens kombineres med andre sten. Chaussésten er tit set bruger sammen med 40x40 flisen da det giver et super flot spil mellem beton og naturmateriale, dog bliver chaussen i nogle tilfælde udskiftet med en firkanten beton sten som giver nogenlunde samme indtryk. Belægning med 4, 40x40 fliser i en firkant og med

fx chaussesten rundt om kalder man for en københavner belægning.

Betonflise 30x30

30x30 fliser fra IBF, bruges ofte af mange private folk.

Grunden til mange vælger 30x30 flisen er fordi det ikke en helt lille sten, men stadig har en god størrelse og ikke bliver for tung at ligge flere af. Flisen findes i forskellige størrelser alt efter hvor den skal ligges henne. Indkørsel skal man vælge den tykke flise (8 cm) da den tåler en større belastning end 6 cm. Flisen findes også i forskellige farver.  Der er 3 farver  at vælge i mellem den klassiske grå, den mere og mere sete sort og den stadig lidt specielle siena (sandfarvet). De forskellige farve valg kan sagtens bruges sammen, eksempelvis kan man ligge fisen diagonalt også skiftevis benytte den sorte og grå, så for man en anderledes og meget iøjnefaldende terrasse. 30x30 flisen, kan ligges på alle mulige måder diagonalt, halvforbandt, tredjedelsforbandt, blokforbandt fx nogle vælger også at benytte andre størrelser i belægning.

Den samme flise bare i et andet mål 30x60 set tit i samme belægning som 30x30 flisen,  hvor man ligger fliserne så der dannes det man kalder for en vilkårligt forbandt, det vilkårlige kommer af at man selv kan vælge hvor der skal laves fuger, eksempel 2, 30x30 fliser ved siden af hinanden og så en 30x60 flise på tværs. Eller fuldstændigt vilkårligt hvor man helt selv vælger hvor fliserne ligges, dog skal man huske at have lige linjer så det stadig ser rigtigt ud.

Flisen kan også benyttes sammen med naturmaterialer så som chaussesten, brosten eller skærver, der kan laves mange spænde ting mellem beton og granit. De velkendte rådhus og københavnerbelægning er tit set, forskellen er antal af fliser man vælger at ligge inden man indkredser dem i chaussesten. Brosten er en super sten at bruge hvis man skal have lavet en mur eller planten kumme ved siden af belægningen, da den passer godt sammen med den store flade som en 30x3 flise har.

Betonflise 60x60

60X60 flisen fra IBF er en af de største fliser hos ibf. Netop på grund af den store størrelse er det også en meget tung flise, som kræver mange kræfter at ligge. Det er derfor en god ting at enten anskaffe eller leje en liggevogn som gør arbejdede med de store fliser lettere.

Man skal huske hvis man som privat og uerfaren vælger at ligge de store fliser selv at underlaget er 100% lige og jævnt, der er ikke muglighed for komprimere de store fliser efter de er lagt, da de er skrøbelige overfor slag fra en pladeviberator, det gør at højde forskelle mellem fliserne skal rettes med det samme. De store fliser er i sig selv ikke særligt almindeligt at se i de private haver. Hvis man i stedet vælger at kombinere 60x60 flisen sammen med fx skaver er det en mere alsidig indkørsel, hvor 60x60 flisen bliver brugt til dens formål at bære bilen og skaverne bliver lagt imellem og på siderne, til det mere lette trafik. Vælger du at benytte 60x60 flisen til indkørsel, er det samme tykkelse som hvis du vælger den til gangstier eller terrasser. 60x60 flisen på 6 cm kan sagtens bære den tungetrafik grundet dens store areal. 60x60 flisen findes i tre farver grå, sort og sienna. Flisen kan sagtens benyttes sammen med både andre betonsten i andre størrelser eller sammen med naturmaterialer som granit eller søsten.

Levering af Fliser - Hvordan?

Levering af fliser sker altid på paller, så de sættes af ved vejkanten med en palleløfter. Super-Grus leverer i hele landet og hvis du har spørgsmål er du altiod velkommen til at ring på 70702420 så skal vi hjælpe dig.

Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012