LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Køb faldunderlag til din legeplads

  Faldunderlag er som regel noget, du har brug for i forbindelse med opførelsen af en legeplads eller et legeområde. Uanset om du i privat eller erhvervs regi er ved at opføre et område, hvor børn skal lege og boltre sig, så bør du aldrig glemme køb af faldunderlag. Ved offentlige legepladser er det desuden et lovkrav at have faldunderlag.

  Hvad er et faldunderlag?

  Kan du huske, at du som barn har tumlet rundt på en legeplads omkredset af barkflis? Og har du bemærket hvordan mange legepladser i dag står nedgravet i sand eller sorte gummifliser? Alle tre materialer danner faldunderlag på legepladser landet over.

  Et faldunderlag er til for at forebygge mod, at brugerne af legepladsen kommer til skade. Det rette faldunderlag vil virke støddæmpende, hvis uheldet skulle være ude. Dette kan forhindre svie og smerte, og ligeledes forhindre voldsomme skader. Skal du opføre en offentlig legeplads - eksempelvis i en institution, så er der desuden regler på området, som du bør læse op på. Læs mere om disse her.

  Find pris på faldunderlag

  Foruden barkflis, sand og gummifliser kan du også benytte faldgrus som et godkendt faldunderlag. Hos Super-Grus har vi et udvalg af faldgrus til salg. Vi forhandler kun certificeret faldgrus, og alle vores materialer af faldunderlag er DS/EN 1177 godkendt. Det vil sige, at de lever op til det reglement, som er gældende for hele Europa.

  Når du hos Super-Grus skal finde billigt faldunderlag, skal du blot indtaste dit postnummer i højre hjørne. Hermed vil du kunne se pris på faldunderlag. Ligeledes er der en række parametre, som du kan indstille på, som alle har en effekt på din pris på faldunderlag. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du af den eller anden grund ikke kan finde pris på faldunderlag.

  Hvilket faldunderlag kan vi levere i dit område

  Når du alligevel indtaster dit postnummer, for at finde frem til vores udsøgte priser på faldunderlag, vil du også skabe et overblik over, hvilke typer af faldunderlag, vi kan levere til din adresse. Vores smarte system sorterer nemlig selv de produkter fra, som vi ikke er leveringsdygtige i indenfor dit område. Vi kan dog levere til stortset hele landet i en ud af vores tre produkter af faldunderlag.

  Sådan leverer vi dit køb af genbrugsstabil

  Hos Super-Grus kan du finde en bred palette af materialer til dine projekter. Uanset hvilket køb du gør dig hos os, så sørger vi altid for at levere dit produkt på din adresse. Vi har to måder, hvorpå vi gør dette. Vi kan levere din faldunderlag eller andet produkt i løsvægt eller du kan få leveret dit faldunderlag med vores smarte junkbags koncept. Her leverer vi produktet i vores bigbags. Således er dit indkøb til mindre gene for naboer og forbipasserende

  For et lille ekstra beløb afleverer vi dit faldunderlag “over hækken”. Det vil sige, at vi leverer på din matrikel. Det koster en lille smule ekstra, da det tunge materiale kræver kran eller grab, når vi skal leverer det på din grund. Husk at vi altid leverer inden for tre dage. Står du i en akut situation med behov for faldunderlag, så giv os gerne et kald. Vi er altid villige til, hvis muligt, at strække os lidt ekstra for vores kunder.

  Har du spørgsmål til køb af faldunderlag?

  Hvis du stadig er i tvivl om køb af faldunderlag, så er du velkommen til at kontakte os. Vi guider dig gerne gennem din bestilling, så du er sikker på at modtage det rigtige produkt. Du kan enten give os et kald på telefon: 70 70 24 20 eller ved at sende os en mail på info@super-grus.dk. Vores medarbejdere har masser af erfaring at trække på, så vi kan også hjælpe dig med gode råd og vejledning. Ring gerne til os for en uforpligtende samtale, så finder vi sammen den bedste løsning på billig faldunderlag til dig.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012