LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Find og køb fine belægningssten

  Om end du skal anlægge en ny holdeplads til bilen, en lækker terrasse til gode timer med familien, eller en lille hyggelig sti ned gennem haven, så har vi fliserne til formålet. Hos Super-Grus har vi snesevis af forskellige flotte belægningssten. Det er vigtigt, at man ikke kun overvejer pris på belægningssten. Disse fås nemlig i mange forskellige farver og former. Derfor kan du opnå et utal af forskellige looks med belægningssten på dine udendørsarealer.

  Ved køb af belægningssten vil du i mange tilfælde også skulle bruge andre af vores produkter. Skal du eksempelvis lægge fliser i haven, så er det vigtigt, at du husker alle lag i opbygningen af bunden. Her skal du nemlig også bruge stabilgrus og  afretningsgrus, før du til sidst afslutter projektet med smukke belægningssten. 

  Billige belægningssten til ethvert projekt

  Hos Super-Grus har vi et stort sortiment af billige belægningssten. Hos os kan du købe belægningssten som betonfliser, bondesten, holmegaardsten og specialfliser. Med dette udvalg kan du skabe en masse spændende looks på dit projekt. Prøv dig eksempelvis med vores bondesten i gråmix. Med disse kan du skabe de fineste kantblokke med masser af spil i. Til den moderne terrasse har vi også vores specialfliser i lys sand.

  Ved anlægning af stisystemer, fliseterrasser eller indkørsler er det altid en god idé at feje fugesand ned mellem fugerne. Materialer til dette kan vi hos Super-Grus naturligvis også hjælpe med. For dette, skal du se vores sortiment af sand. Husk desuden at læse mere om hvilken tykkelse du skal bestille dine belægningssten i.

  IBF Belægningssten med høj kvalitetsstandard

  Hos Super-Grus forhandler vi udelukkende belægningssten og fliser fra IBF. Det er et valg vi har taget, fordi vi vil sikre vores kunder en høj standard på vores produkter. IBF belægningssten kommer desuden i alverdens afskygninger, hvorfor vores sortiment favner størstedelen af de efterspørgsler, som vi modtager.

  Køb belægningssten til din adresse

  Hos Super-Grus arbejder vi hårdt for at være leveringsdygtige i hele landet. Du vil dog i nogle tilfælde opdage, at der er produkter, som vi ikke kan levere til din adresse. Vi har udarbejdet et system, således at du ikke når at forelske dig i en type belægningssten og derefter opdager, at vi ikke kan levere dem hjem til dig.

  I højre hjørne øverst skal du blot taste dit postnummer. Dernæst vil du automatisk  blive præsentere for præcis det udvalg af belægningssten, som vi kan levere hos dig. Du vil herefter også kunne se, hvad de forskellige belægningssten koster pr. ton. Ligeledes kan du se hvilke parametre, som kan have indflydelse på din pris på belægningssten og justere på disse. Bemærk desuden at leveringsprisen falder markant ved bestillinger på over 50 m2.

  Sådan leverer vi dit køb af belægningssten

  Ved køb af belægningssten eller andre produkter hos Super-Grus leverer vi altid hjem til din adresse. Dog er leveringsmetoden lidt anderledes med belægningssten, da disse altid leveres i paller ved vejen. Bestil belægningssten i dag og modtag din bestilling indenfor tre hverdage. Således kan du hurtigt og nemt komme i gang med dit udendørs projekt.

  Kontakt os gerne

  Vi håber at du på denne side har fundet den viden, som du har brug for ved køb af belægningssten. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål så er du dog mere end velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at guide dig, så du får det helt rigtige produkt hjem. Du kan give os et ring på telefon: 70 70 24 20. Så kan vi tage en uforpligtende snak og finde den rette løsning til dig. Hvis du foretrækker mail, kan du sende os en besked på info@super-grus.dk.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012