LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Belægningssten af bedste kvalitet

  Hos Super-Grus forhandler vi nogle af markedets aller bedste belægningssten fra den danske producent IBF sten. Ovenstående kan du se et de forskellige typer sten som vi har valgt at forhandle.

  Betonfliser er velegnede til alt fra indkørsler og stier til terasse og meget andet. De er næsten vedligeholdelsesfrie og utrolig stærke så derfor er det ofte det åbenlyse valg når der skal laves belægning i haven eller indkørslen. 

  Vores normale betonfliser kan sagtens kombineres med andre belægninger for at skabe et spil og ekslusivt look i belægningen.

  Vælg den rigtige betonflise fra IBF

  Ud over at betonfliser er en holdbar løsning så finder du ovenstående forskellige varianter af betonfliser i forskellige farver og udformninger. Så du kan sætte dit helt personlig præg på din belægning og få den lige som du vil have den.
  Valget af farve og type er helt afgørende for den samlede oplevelse af dit hus og have. Det er derfor super vigtigt at du bruger lidt tid på siden, så du finder lige den betonflise som er rigtig dit hjem.

  Stort sortiment i betonfliser

  IBF har et enormt sortiment af betonfliser og vi er så heldige at kunne tilbyde en lang række af de aller mest eftertragtede modeller, til skarpe priser.
  Vi tilbyder både normale betonfliser i forskellige størrelser, tykkelser og farver. Derudover har vi også kantblokke, specielle flise modeller og deres kendte holmegaard og bondesten.

  Priserne finder du ved at gå ind på dit specifikke produkt og indtaste dit postnummer. Prisen er altid inklusiv transport og alt. Så der kommer ingen uventede  omkostninger når du bestiller betonfliser hos Super-Grus.

  Læs her mere om hvilken tykkelse du skal bestille din flise i

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012