LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  TrendLine, Struktur, SoftLine og Bordur fra IBF

  IBF har produceret en række special fliser som har forskellige udtryk og karakter. Disse fliser benytte oftest på arealer som terrasser og stier. De er IKKE velegnet til arealer med trafik på, eftersom de ikke er ligeså tykke og stærke som normale betonfliser. 

  Du skal ikke være bekymret for om det er en holdbar løsning til terrasser og lignende, for det er det. Men vi anbefaler ikke at anvende dem i indkørslen.

  SoftLine

  Nok en af de mest ekslusive fliser til haven og terrassen som findes på markedet. SoftLine flisen er vådstøbt, hvilket gør overfalden tæt og glat og ydermere giver et super eksklusivt look.

  SoftLine er så elegant en flise at du faktisk kan bruge den til indendørs belægning hvis det ønskes. 

  TrendLine

  Trendline er en betonflise som har en rå overflade som granit, men stadig betonens styrke. TrendLine flisen er overfaldebehandlet specielt til at holde til det danske vejr.

  Struktur

  Struktur har en helt tæt og glat overfalde, som skabes ved at flisen vådstøbes. Struktur fremstilles i flere forskellige farver og er altid et flot valg til din terrase.

  Bordur

  Bordurfliser giver et flot svellelignende look med de affasede kanter på den aflange flise. Bordur flisen er særlig flot at kombinere med andre fliser. 

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012