LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom
  Vi har forskellige typer og størrelser af grå granitskærver ud fra hvor du befinder dig i landet. Den mest udbredte er Gråmix granitskærver. Gråmix granitskærver anvendes blandt andet som belægning i indkørslen eller som pyntesten i bedet. Overfladen bliver hårdfør og nem at vedligeholde.

  I visse områder sælger vi Vikan og Stenungsund Granitskræver som også er grå, men de har et andet farvespil end den typiske gråmix.

  Grå Granitskærver udlægges typisk i en lagtykkelse på 5 cm oven på afretningsgrus og hvis der skal køre biler på underlaget skal der ligge stabilgrus også.

  HUSK at hvis du skal bruge dette dette materiale som belægning i indkørsel så skal du helst op over 8 mm i størrelse, eftersom de ellers kan sidde fast i dækkene.


  Bemærk:
  Produktet er et naturprodukt og derfor kan farverne variere, men det giver blot et super flot farvespil (rød kan også forekomme i gråmix). Ligeledes kan størrelserne variere og være helt op til dobbelt så lange.

  Målet på en sten tages på den smalleste led og kan være op til dobbelt så lange på den anden led.

  Når du modtager dine gråmix granit skærver, så kan det være at de ser støvede ud, men det er blot støv fra knusningsprocessen og det vil forsvinde med vind og vejr.
  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012