LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom
  Hvide granitskærver leverer vi i forskellige størrelser og de giver et meget ekslusivt look til huset eller haven. Det er dog ikke i hele landet vi kan levere den hvide granit.

  En hvid granitskærv anvendes som belægning i indkørslen, som pyntesten i bedet, stier i haven eller rundt om huset og mange andre ting. Belægningen bliver hård og er derudover er den nem at vedligeholde med en rive og en skovl.

  Den hvide granitskærv kommer typisk fra typen Lysit.

  Hvide granitskærver udlægges typisk i en lagtykkelse på 5 cm oven på afretningsgrus og hvis der skal køre biler på underlaget skal der ligge stabilgrus også.

  HUSK: Hvis du skal anlægge en indkørsel, så skal du helst over 8 mm i stenstørrelse, da stenene ellers vil sætte sig fast i dækkene på bilen.

  Bemærk:
  Hvid granit er et naturprodukt og det betyder at farverne kan variere i produktet, også selvom det kommer på samme læs. Ligeledes er de angivne størrelser på stenene kun vejledende. De sorteres mekanisk og de kan være op til bobbelt så lange på den ene led. Målet på en sten tages på den smalleste led.

  Når du modtager dine hvide granit skærver, vil de muligvis se støvede ud. Det er på grund af den knusningsproces de gennemgår for at komme ned i disse størrelser. Det støvede udseende vil gå væk efter et par måneder i vind og vejr.
  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012