LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom
  Sorte granitskærver 16-22mm er en rigtig flot belægning til indkørslen eller langs husmuren. En sort granitskærv anvendes til rigtig mange formål. Det super stærk og vedligeholdelsesfri belægning. 

  Vi kan ikke levere alle størrelserne af vores sorte granitskærver i hele landet. Så indtast postnummeret på leveringsadressen i toppen af siden og så forsvinder dem som vi ikke kan leverer i området.

  Vores sorte granitskærv er af tyoen Diabas. På billederne kan de se støvede ud, men de får en flot blank overflade med tiden!


  BEMÆRK:
  Materialet er et naturprodukt og kan derfor variere i farven. Derudover kan stenene være støvede når det modtages og dette stammer fra knusningsprocessen og vil gå væk når regn og vejr har fået vasket dem igennem.

  Størrelserne på stenene måles på den smalleste led, men da de sorteres på en maskine kan den lange led være op til dobbelt så lang.
  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012