LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom
  Vi tilbyder flere forskellige varianter af granitskærver i sort/rød farvekombination, ud fra hvor du skal have dem leveret i landet. Denne farve kombination giver et utroligt flot spil i belægningen.

  Vores sort/rød mix af granitskærver indeholder mest sort i farven. Vi plejer at sige der kun er 10-15% rød i den, men dette er vejledende og kan variere. Den kan ligesom vores andre granitskræver anvendes til indkørsler, stier, bede og andre dekorative formål.

  Vores Rød Vänga og Rødlige granitskærver indeholdere mere rødt end beskrevet ovenstående, men disse typer kan kun leveres i få områder i landet.

  BEMÆRK:
  Materialet er et naturprodukt og kan derfor variere i farven. Derudover kan stenene være støvede når det modtages og dette stammer fra knusningsprocessen og vil gå væk når regn og vejr har fået vasket dem igennem.

  Størrelserne på stenene måles på den smalleste led, men da de sorteres på en maskine kan den lange led være op til dobbelt så lang.
  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012