LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Grus til netop dit projekt

  Grus findes i mange afskygninger og det er vigtigt at du vælger det rigtige grus som passer til dit behov. Du kan klikke ind på de forskellige typer for at læse nærmere omkring hvad det kan bruges til og hvilke egenskaber det har.

  Vores grus kommer fra grusgrave i Danmark og består af sand og småsten. Gruset fragtes derefter til nogle pladser hvor det fordeles efter de forskellige typer. Når du så skal bestille noget grus har vi det oftest lige ved hånden, så det nemt og hurtigt kan leveres ud til din adresse.

  og vær opmærksom på at grusmaterialer sætter sig når du banker det med en pladevibrator. Det skal du tage højde for når du anslår mængden, læs mere her.

  Hvilke typer grus kan leveres i dit område?

  Du skal indtaste postnummerer på leverings adressen, oppe i toppen af denne webside. Så sorterer vi automatisk de produkter fra som ikke kan leveres. Det er nemlig ikke alle typer grus der kan leveres i hele landet, eftersom gruset kommer fra forskellige grusgrave.

  Hvordan kan mit grus leveres?

  Du kan både få dit grus leveret i bigbags og i løsvægt, derudover kan du vælge om de skal leveres ved vejen, eller i mod et tillæg få det sat ind "over hækken" med kran eller grab.

  Har du brug for hjælp

  Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvilken grus du skal bruge, så kan du altid ringe ind til os og spørge. Så vil vi gøre vores bedste for at finde et svar, så du er sikker på at du får fat i det rigtige materiale.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012