LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Grus til netop dit projekt

  Vi har salg af grus til langt de fleste formål og vi kan formentlig også hjælpe dig. Hos Super-Grus kan du købe billig grus, sand, sten, jord og meget andet. Vi sælger både grus til virksomheder og privatpersoner. Så uanset om du står med et privat behov for at lægge en ny indkørsel, eller om din arbejdsplads mangler grus til et større projekt, så vil det være os en ære, hvis du lader Super-Grus være din leverandør af billig grus. Herunder kan du læse mere om, hvilke typer af grus du skal bruge til at lægge en indkørsel og til at lægge fliser i haven. Disse er blot to ud af mange tilfælde, hvor køb af grus kan blive nødvendigt.

  Grus til belægning af fliser i haven

  Der kan være mange grunde til at lægge fliser i haven. Måske ønsker du blot at bruge noget af arealet som terrasse, hvor havemøbler, grill og parasol får plads. Eller måske vil du anlægge en gangsti gennem haven. Uanset hvad formålet er, så er det underlag du opbygger, før du anlægger fliser i haven, absolut alfa og omega for det endelige resultat. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at tykkelsen af dit underlag afhænger af, hvor meget vægt belægningen fremover vil blive udsat for. Derfor skal du blot afgøre med dig selv, om der vil blive kørt oven på belægningen. Dette er nok ikke tilfældet med fliser i haven. Når du bygger dit underlag, så skal du først og fremmest bruge et lag af stabilgrus. Dette skal lægges i en tykkelse af cirka 10 cm. Oven på dette lægges et lag af afretningsgrus - også kaldt for brolæggergrus. Dette lag skal fylde omtrent 3 cm. i tykkelsen. Herefter er der blot tilbage at slutte af med de belægningssten, som du ønsker skal pynte i din have.

  Grus til indkørsel

  Hvis du skal anlægge en ny indkørsel, så bestil grus efter, at du har fået dannet dig et jævnt grundlag. Hvis jorden er meget leret, er det en god ide at fjerne noget af jorden. Jo mere sandet/gruset jorden er, desto mindre skal du fjerne. Køb grus til bundsikring som skal lægges i et lag af ca. 15 cm. Det er vigtigt, at laget med bundsikringsgrus jævnes med en stamper på op til 800 kg., i og med at der skal køre biler oven på indkørslen. Bundsikringsgrus er i øvrigt yderst vigtigt, da laget både fungerer som et bærende element, og som en sikkerhed for, at der ikke kan sive vand op i stabilgruset, og dermed ødelægge din indkørsel. Hos os kan du også finde stabilgrus, og det er nemlig det næste lag, som din nye indkørsel kræver. Dette lag er til for at undgå køreskader og øvrige ujævnheder i din indkørsel. Herefter kan du vælge hvilken type sten eller granitskærver du ønsker til at fuldende din nye indkørsel. Husk at hvis du ønsker at lægge fliser, så køb grus til afretning også. Dette skal lægges som det sidste lag inden belægningssten lægges.  

  Hvilke typer af grus kan leveres i dit område?

  Hos Super-Grus foretager vi salg af grus, sand, belægningssten og meget mere, som kan gøre dit projekt lettere at gå til. Vi er leveringsdygtige i langt de fleste byer i Danmark, men det er dog forskelligt hvilke produkter, vi kan levere hvor. Alt vores grus udvindes fra grusgrave rundt om i Danmark. Derefter køres gruset ud til udvalgte pladser, hvor det fordeles ud fra type. Din bopæls placering i forhold til en given grusplads er derfor afgørende for vores evne til at levere en bestemt type grus til dig. Indtast dit postnummer øverst i højre hjørne, og vi vil automatisk sortere de produkter fra, som vi ikke er i stand til at levere hos dig.

  Hvordan kan dit grus leveres?

  Når du køber grus gennem os, så sørger vi for at levere gruset på din adresse. Der er to metoder, hvorpå vi kan gøre dette. Enten kan du få leveret dit grus via vores junkbag koncept i vores bigbags, eller også kan du få leveret dit grus i løsvægt. Normalt så sætter vi dine bigbags med grus ude ved vejen. Dog kan du mod et tillæg få gruset afsat på din grund. Det gør vi ved hjælp af en kran eller en grab, som løfter det tunge grus ind over “hækken”.

  Har du brug for vores hjælp?

  Er du i tvivl om, hvilket grus du har brug for til dit projekt? Så ring endelig til os på telefon: 70 70 24 20. Vores fagkyndige medarbejdere har masser af gode råd at dele ud af, og vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende samtale med dig. Du er også altid velkommen til at sende en mail til info@super-grus.dk for at få svar på dine spørgsmål.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012