LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Sand leveret til døren i bigbags eller løs vægt

  Hos os kan du både købe sand til sandkassen og støbesand til pudsning af facader. Ved at klikke ind op de ovenstående produkter kan du læse mere omkring hvilke typer sand vi kan levere.

  Sand har mange egenskaber og kan bruges i til mange forskellige formål. Visse typer sand egner sig eksempelvis rigtig godt til legepladser (faldunderlag), grundet dens egenskab til at afbløde et fald, mens andre typer sand er gode til at aflede vand. Oftest afhænger det af hvor sandet stammer fra. Det meste sand som leveres er suget op fra kyststrækninger.

  Sand er fine sten som er under 2 mm i diameter, men sand findes i forskellige former og udforminger hvilket godt kan gå hen og blive lidt teknisk. Vi har dog forsøgt at gøre det simpelt ved at tilbyde det der oftest benyttes og beskrive hvad det kan benyttes til.

  Hvor kan vi levere

  Indtast postnummeret på hvor det skal leveres i toppen af hjemmesiden og så viser vi dig hvilke typer sand vi kan levere til dig. Uanset om hvilken type sand du ønsker kan vi levere i både løs vægt og i en bigbag.

  Har du spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at ringe ind til os, men prøv først at klik ind på de forskellige produkter og se om du kan finde svaret dér. Vi har forsøgt at gøre vores bedste for at lave en god vejledning.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012