LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Sand til netop dit projekt

  Hos Super-Grus sælger vi langt de fleste typer af sand, som bruges i byggebranchen. Uanset om du søger efter billig sand som privatperson eller på vegne af din virksomhed, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Der kan være utallige grunde til, at du har brug for sand til dit næste byggeprojekt.

  Vi lægger en ære i at finde de rette og mest holdbare løsninger til vores kunder. Klik dig derfor rundt her på siden og se om vi har, hvad du søger. Du er naturligvis også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 70 70 24 20, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål i løbet af processen. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag mellem 7:30-16:30. Herunder kan du læse nærmere om nogle af de projekter, hvor sand er en fornødenhed.

  Køb sand til indkørsler

  Når du vil anlægge en ny indkørsel eller parkeringsplads, så skal projektet opbygges i flere lag, hvoraf sand er et af dem. Fremgangsmåden er tilnærmelsesvis den samme, som hvis du skulle lægge fliser i haven eller en gangsti op til huset. Den store forskel er hvor dybt nede i jorden, dit underlag skal have sin begyndelse. Jo større en vægtkapacitet stenbelægningen skal udsættes for under brug af indkørslen, desto dybere ned skal underlaget stikke.

  Jordbunden skal jævnes omhyggeligt og komprimeres med en kraftig pladevibrator. Hvis ikke dette gøres, så kan fliserne i værste fald slå sig skævt eller knække, da underlaget ikke vil danne et solidt nok fundament. Dernæst skal der lægges et lag af stabilgrus på omtrent 10 cm. i tykkelsen. Dette skal ligeledes komprimeres fast over flere gange. Herefter skal der lægges et lag af sand.

  Køb sand uden småsten til dette formål. Dette kunne eksempelvis være harpet sand, som ydermere kan presses hårdt sammen og dermed danne et solidt fundament. Dernæst kan du lægge den stenbelægning, som du ønsker skal pynte i din indkørsel. Sørg for at banke fliserne sammen med mukkert og bræt. Et afsluttende godt tip kan være, at feje tørt og fint sand ned i fugerne. Dette kan eksempelvis blot være sandkassesand.

  Billig sand til betonarbejde

  Hos Super-Grus sælger vi som skrevet ikke kun sand til privatpersoner. Vi forhandler derimod også billig sand til erhvervsdrivende. I mange brancher er sand et fast brugsmateriale i hverdagen, og der kan vi være din faste forhandler. Arbejder du eksempelvis med betonarbejde, så vil støbesand formentlig være et materiale, du fra tid til anden kan have brug for i større mængder. Omend du skal bruge sand til bygningsarbejde, støbning af gulve eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig.

  Bestil sand til ridebaner

  Driver du en hesteskole eller holder du heste privat, så har det måske været på tale at bygge en ridebane. Der er flere muligheder for opbygningen, men i mange tilfælde benytter man drænsand som det øverste lag på banen. Det vigtigste er at bestille sand, som har en høj vandafledningsevne og som dermed ikke holder på vandet. Disse egenskaber gør, at drænsand også egner sig super godt til at lægge rundt om kloakker og brønde. Da vil sandet fungerer som et beskyttende lag.

  Brug sand til legepladser

  En gammel kending på legepladsen, er en stor sandkasse. Hertil skal du naturligvis bestille sand. En sandkasse er et stimulerende legeredskab, hvor barnet kan udfolde sig kreativt og få sat sine sanser i spil. Sandkassesand skal skiftes ud cirka en gang om året for at undgå forureninger i sandet. Derfor er det ikke et problem, hvis du bestiller sand hjem i større mængder, da det blot kan bruges på et senere tidspunkt.

  Hvilke typer af sand kan leveres i dit område?

  Super-Grus udbyder salg af sand til alverdens formål, men vi sælger også en lang stribe af andre produkter. Under vores produktside kan du blandt andet også finde grus, jord, faldunderlag og meget andet. Til langt de fleste opgaver vil du finde ud af, at du skal bruge en kombination af flere produkter. Dette vil især gøre sig gældende, når man skal skabe det perfekte fundament for et givent projekt.

  Vi er leveringsdygtige i langt de fleste byer i Danmark. Dog kan der være forskel på hvilket salg af sand, vi kan levere til din by. Bestil sand hos Super-Grus ved at indtaste dit postnummer øverst i højre hjørne. Hermed vil du kunne se hvilke produkter, vi kan levere til din adresse. Dermed vil du også kunne indhente de eksakte priser på vores produkter

  Hvordan kan dit sand leveres?

  Når du køber sand gennem Super-Grus, så skal du aldrig spekulere over leveringen. Vi sørger for, at du modtager din bestilling af sand på din adresse. Vi har to metoder til, hvordan vi kan gøre det. Du kan benytte dig af vores junkbag koncept, hvor sandet leveres i vores smarte bigbags. Du kan også vælge at modtage dit sand i løsvægt.

  Skal dit projekt foretages på din private grund, er løsvægt måske intet problem for dig, da sandet ikke kræves fjernet inden for en bestemt tidsperiode. Men er du eksempelvis del af en andelsforening, hvor sandet skal bruges, så kan det være rart at have sandet samlet i vores junkbags.

  Bigbags gør sandet let at flytte rundt på. Hermed vil din bestilling af sand fylde mindre, end hvad sand i løsvægt gør. Som udgangspunkt leverer vi sandet ved vejen, uanset hvilken leveringsmetode du vælger. Mod et tillæg kan vi dog også bringe sandet ind på den anden side af “hækken”. Dette gør vi enten ved hjælp af kran eller grab.

  Har du brug for vores hjælp?

  Alle hverdage mellem 7:30-16:30 kan du kontakte os via telefon: 70 70 24 20. Her sidder vores fagkyndige personale klar til at vejlede dig, alt efter hvilket projekt du har givet dig i kast med. Det er ikke altid lige let at hitte ud af, hvilken type sand der egner sig bedst til en given opgave. Der vil vi med glæde give vores besyv med, og dermed tage en uforpligtende samtale med dig over telefonen. Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@super-grus.dk, hvis du ligger inde med spørgsmål til dit køb af sand.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012