LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Sten til alle formål

  Sten fås, ligesom vores andre produkter, i mange afskygninger og udformninger. Sten til belægning af indkørslen, pyntesten eller større sten til fx gærdet. 

  Klik ind på de forskellige typer sten og læs mere omkring det enkelte produkts anvendelighed og se billeder af hvordan der ser ud. Bemærk at selve udseendet på sten kan variere, da det er naturprodukter og derfor ikke er helt ensartet i farve og udformning. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på dette når du bestiller sten materialer.

  Hvilke typer sten kan vi levere til dig?

  Udvalget af sten varierer en del i forskellige dele af landet og derfor skal du indtaste dit postnummer i toppen af siden for at se hvad vi tilbyder af sten i dit område.

  De fleste sten typoer kan leveres i både løs vægt og bigbags, men de større sten som kampesten og marksten kan kun leveres i løsvægt aftippet. Dette kan du også se på de forskellige produktsider.

  Sømateriale eller bakkemateriale

  De fleste af vores mindre sten er "sømateriale" produkter hvilket betyder at de suges op fra havbunden og derved er lidt mere afrundede i kanten, da de er blevet slebet af havets bevægelser. Som alternativ til dette findes visse sten i bakkematerialer, hvilket betyder at de typisk kommer fra landjorden, som eksempelvis en grusgrav, og derved at de lidt mere kantede i udseendet.

  Målangivelser på sten

  På mange stentyper er der angivet mål i millimeter, men denne er vejledende. Der kan forekomme sten som er væsentligt større i materialet, eftersom sorteringsprocessen er mekanisk og derfor kan stenen godt være større på den ene led. Lang størstedelen af de leverede materialer kan selvfølgelig forventes inden for de angivne størrelser.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012