LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Sten i adskillige farver og former

  Sten kan bruges til adskillige projekter. Hos Super-Grus sælger vi mange forskellige former for sten til pynt ved hus, have, arbejdspladsen eller et helt fjerde sted. Køb sten hos os, hvis du eksempelvis skal lave et bed i haven eller hvis du mangler flotte sten til din nye indkørsel. Her på siden kan du se vores udvalg af sten, hvoraf nogle egner sig bedst til pynt og andre sagtens kan anvendes til stier, indkørsler og baggårde.

  Vi har både sten af sømateriale og bakkemateriale. Alt efter stenenes opstamning egner de sig til forskellige formål. Er du i tvivl om, hvilke sten du skal bruge til dit projekt, så kan du enten læse mere herunder eller klikke dig rundt på siden og læse mere om de enkelte produkter. Du er også altid velkommen til at give os et kald, og vi vil vejlede dig efter bedste evne.

  Søger du belægningssten, så er det også noget, vi udbyder her på super-grus.dk.

  Sten af bakkemateriale

  Ved køb af sten som er dannet af bakkemateriale, skal det forstås således, at stenene er udvundet af naturen. Ofte kommer stenene fra en af landets grusgrave. Hos Super-Grus finder du marksten eller kampesten af bakkemateriale. Vi tilbyder ydermere marksten i to forskellige størrelser. Billige sten af bakkemateriale kan blandt andet bruges til at bygge mure rundt om din have.

  Det er en populær trend i Danmark at benytte kampesten til at bygge mure, hvis din grund er hævet over fortovets højde. Både kampe- og marksten bruges desuden til forhøjninger af bede og generelt også som pyntesten. Skal du bygge en bålplads, så er marksten klart at foretrække. Disse sten er yderst standhaftige og det vil ikke kunne ses, at de befinder sig tæt på ildens varme.

  Sten af sømateriale

  Vi udbyder salg af sten der er dannet af sømateriale. Herunder har vi flere forskellige slags. Blandt andet er vi leverandører af både perlesten og nøddesten til langt de fleste byer i landet. Når du læser, at en type sten er udvundet af sømateriale, betyder det, at stenene er suget op fra havbunden. Havets konstante bevægelser sliber stenene, hvorfor sten af sømateriale er en smule mere afrundet i kanten.

  Denne stenart egner sig ikke godt til stier og indkørsler, men er derimod et populært valg til dekorative projekter på udendørs arealer. Nøddesten kan tilmed også bruges som kapillarbrydende lag under gulve. Et lag på 15-20 cm. af nøddesten under dit gulv forhindrer, at jordens fugt suges op i gulvbelægningen, og så isolerer disse sten tilmed også.

  Størrelse på sten

  På Super-Grus vil der under hver type sten stå skrevet en vejledende størrelse. Denne størrelsesangivelse er sat efter målet på stenens smalleste led. Du kan altså ikke regne med, at hver enkelt sten er skåret ens. Det skyldes at samtlige sten er udvundet af naturmateriale. Desuden er sorteringsprocessen mekanisk, hvorfor nogle sten godt kan være større på den ene led. Naturligvis vil langt de fleste sten holde sig inden for de angivne størrelser.

  Bestil sten til et utal af muligheder

  Køb af sten er nødvendigt i forbindelse med de fleste udendørs projekter. Det robuste bjerg-materiale er os gavnligt, når vi ønsker at bygge alt fra dæmninger og høje stenmure til stenbede og bålpladser. Sten kan bestilles hjem i flere forskellige størrelser. Sten i mellemstørrelse, såsom ærtesten og nøddesten, bruges hyppigst som øverste lag i en indkørsel eller på en gårdsplads.

  Køb sten til indkørsel og gårdspladsen

  Når du skal anlægge en ny indkørsel eller en gårdsplads, så spiller dit valg af sten en kæmpe rolle. Først og fremmest er det yderst vigtigt, at stenene som du vælger er i en mellemstørrelse. Perlesten egner sig altså ikke til indkørsler og gårdspladser. Det skyldes at de helt små sten nemt kan sætte sig i dækkene på bilerne. Foruden at de små sten pynter fint i indkørslen, så er det også en kæmpe fordel, at vand kan sive ned mellem småsten. Dermed undgår du store vandpytter i gården.

  Salg af sten til bede og dekorering

  Til hus hører have og ejer du sådan en, så kribler det formentlig også i fingrene på dig, hver gang vi når foråret. Der er altid mulighed for at omdekorere haven. Hertil har vi salg af sten. De helt små perlesten fungerer super godt som bundlag i bede. De giver haven et smukt look og de fås i flere forskellige farver. De lidt større sten er derimod gode til at skabe ro i din have.

  Billige sten til stisystemer

  Er du projektledende for byggeri af stisystemer eller ønsker du blot at anlægge en sti i haven? Så bestil sten til dette gennem Super-Grus. Hav i mente at det skal være rart og komfortabelt at gå på de sten, som du vælger. Derfor er det bedst at vælge sten af bakkemateriale, som ikke er nær så glatte som sten af sømateriale.

  Hvilke typer af sten kan leveres til dit område?

  Det er forskelligt hvor i Danmark, vi kan levere de forskellige produkter af sten. Når du indtaster dit postnummer her på siden, vil du derfor kun blive præsenteret for de produkter, som vi rent faktisk kan levere til din adresse. Når postnummeret er indtastet, er det også muligt at indhente de eksakte konkurrencedygtige priser på vores mange produkter. Husk at Super-Grus også er leveringsdygtige i en lang række andre produkter end blot sten. Se gerne vores produktside, hvor du også kan se vores udvalg af grus, sandjord og meget andet.

  Der er to måder hvorpå vi kan levere dit køb af sten. Enten kan du benytte dig af vores Junkbags koncept, og dermed få dine sten leveret i bigbags. Du kan også få stenene leveret i løsvægt. Bemærk at du ikke kan benytte dig af vores junkbags koncept ved bestilling af kampesten. Som udgangspunkt leverer vi dine sten ved vejen, uanset hvilken leveringsmetode du benytter. Mod et tillæg kan vi dog ved hjælp af enten kran eller grab, sørge for at levere dine sten på den anden side af hækken.

  Kan vi hjælpe dig?

  Hos Super-Grus leverer vi sten til både privatpersoner og virksomheder. Du kan til hver en tid bestille dine sten online. Det kan dog være, at du sidder inde med nogle spørgsmål, som du ikke føler blev besvaret på denne side. I så falde er du velkommen til at give os et kald på telefon: 70 70 24 20.

  Vi sidder klar alle hverdage mellem 7:30-16:30 til at hjælpe dig med din bestilling. Måske er du i tvivl om, hvilke sten du bør vælge til dit projekt. Der kan du blot spørge vores fagkyndige personale til råds, og de vil give deres besyv med. Det er naturligvis også muligt for dig at sende os en mail. Det kan du gøre til info@super-grus.dk.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012