LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Jord og muldjord til store og små projekter

  Skal du anlægge græsplane eller skal køkkenhaven have en kærlig hånd, så skal du sikkert bruge muldjord til jobbet. Bestil din jord hos os og få det leveret til døren.

  Typisk kan harpet muldjord bruges til langt de fleste opgaver. Muldjord har en række egenskaber som gør at planter trives i den. I jorden findes porer som holder tilpas meget på vandet, men samtidig gør det muligt for eventuelle planter at suge vandet op. Muldjord har en fin krummestruktur så det er let og lufttigt at røre ved. At jorden er harpet betyder at det har gennemgået en sorteringsproces således at sten, rødder og andet over 25 mm sorteres fra.

  Bestilling og levering

  Bestil den mængde du har brug for og vælg om jorden skal aflæsses i løs vægt eller om det skal leveres i bigbags. Hvis du vil have at vi leverer det ind over hækken i enten bibags eller i løs vægt med grab, så er det også muligt. Du kan vælge leverings metoden inde på produktet og prisen du ser inkluderer alt.

  Jorden i din have

  Jorden i din have kan variere kraftigt ud fra hvor i landet man befinder sig. Visse steder er jorden ekstremt leret og andre steder er der meget sand i jorden og hver af disse jordtyper har hver deres fordele, men som udgangspunkt er der nogle tommelfinger regler får hvornår jorden er god.

  Læs mere her omkring levering af jord til dit højbed eller din have

  For hjælp til jordforbedring anbefaler vi at tage spørge en proffesionel til råd, eftersom jord virkelig kan variere fra område til område

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012