LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Jord til store og små projekter

  Det er ikke alle, som er klar over, at der er stor forskel på jord. Alt efter hvilket projekt du skal i gang med, så er det vigtigt at du undersøger, hvilken type jord, der egner sig bedst til dit projekt. Hos Super-Grus sælger vi billigt jord af to typer; harpet muldjord og plænemuld. Vi yder salg af jord til virksomheder såvel som til privatpersoner. Uanset om du skal have anlagt en ny græsplæne ved dit firma, eller om du skal bruge jord til dine plantekasser, så står vi klar til at hjælpe dig. Husk at vi hos Super-Grus ligeledes sælger en lang række supplerende produkter til udendørs projekter. Herunder kan nævnes et bredt udvalg af grus, sand og sten. Klik dig gerne rundt her på siden, og se vores brede udvalg. Har du brug for hjælp undervejs, er du naturligvis velkommen til at ringe og spørge vores fagkyndige personale til råds. Herunder kan du læse mere om vores produkter, samt om nogle af de projekter, som du kan bruge jord til.

  Harpet muldjord til haven

  Skal du lave om i haven, så kan du næsten ikke undgå at skulle købe harpet muldjord. Denne type af jord bruges både i forbindelse med anlægning af nye græsplæner, og er ligeledes det bedste jord til højbede, beplantning af buske eller blomster og planter i krukker. Harpet muldjord har alskens fordele, herunder at jorden er luftig og porøs. Derudover er denne type jord finsorteret og er dermed fri for eksempelvis sten. Det gør, at du ved brug af harpet muldjord giver dine planter, græs og blomster de bedste vilkår at gro i. Derfor er dette jord også optimalt, hvis du skal udføre jordforbedring. ydermere kan jorden bruges til at rette op på kørespor fra større maskiner, og dermed få haven eller dit grønne område til at være så godt som nyt.

  Læs mere her omkring levering af jord til dit højbed eller din have

  Plænemuld

  Skal du anlægge en ny flot boldbane eller anden form for større græsarealer, så er det plænemuld, som du skal have fat i. Plænemuld er jord, som har været udsat for over 70 grader varme i forbindelse med udvindingsprocessen. Dette gøres for at dræbe ukrudtsfrø og plantesygdomme, således at du opnår det bedst mulige resultat med dit nye grønne område.

  Hvilke typer af jord kan leveres til dit område?

  Vi er leveringsdygtige i jord og andre produkter i stort set hele landet. Dog vil du opleve, at der er nogle områder, hvor vi ikke har mulighed for at levere jord. Dette afhænger af, hvor din bopæl er placeret i forhold til de områder, hvor jorden bliver udvundet fra. Bestil jord til din adresse nemt og bekvemt her på Super-Grus. Det kræver blot, at du indtaster dit postnummer i feltet til formålet, som du finder i højre hjørne. Hermed vil du let kunne danne dig et overblik over, hvilke af vores mange produkter, vi kan levere til din adresse.  

  Hvordan kan dit jord leveres?

  Ved køb af billig jord hos Super-Grus sørger vi for at bringe jorden helt til din adresse. Som udgangspunkt leverer vi dit jord ude ved vejen. Mod et mindre tillæg, kan vi dog sørge for kran eller grab, og derved løfte jorden “over hækken” og ind på din grund. Du kan vælge mellem to metoder, når du skal have leveret grus hos os. Enten kan du få leveret jorden i løsvægt, eller du kan benytte dig af vores junkbags koncept, hvor jorden leveres i vores anerkendte Junkbags/bigbags. Dette er særligt en fordel, hvis du blot ønsker at få leveret jorden ude ved vejen. Derved er jorden samlet i vores junkbags, fremfor at ligge i en bunke og muligvis være til gene.  

  Spørg os gerne til råds

  Skulle du være i tvivl om hvilken type jord, du skal bestille, eller har du øvrige spørgsmål til vores koncept og service? Så tøv aldrig med at give os et kald på telefon: 70 70 24 20. Du er ligeledes velkommen til at sende en mail til info@super-grus.dk og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012