LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Find stenmel til dit næste projekt

  Stenmel er et alsidigt produkt, som kan anvendes til adskillige projekter. Stenmel egner sig særdeles godt til brug ved sportspladser, og bruges ofte til petanquebaner og tennisbaner. Ligeledes kan køb af stenmel være nødvendigt ved anlægning af stier. Stenmel er et fint materiale, men når det presses sammen, vil det fremstå utroligt fast og stabilt. Dog vil vand uden problemer trænge igennem stenmel. Derfor undgår du også store vandpytter, når du vælger stenmel som det øverste materiale. Du kan købe billigt stenmel gennem Super-Grus, som ydermere vil stå for leveringen af dit indkøbte materiale.

  Stenmel til brug i haven

  Det er bestemt ikke kun offentlige instanser og virksomheder, som kan have bruge for at bestille stenmel. Også i haven kan stenmel være et fantastisk produkt. Skal du eksempelvis lægge fliser i haven, eller har du gravet op til en ny indkørsel, så kan stenmel bruges som en erstatning til afretningsgrus. Der er flere fordele ved at bruge stenmel i haven. Blandt andet er dette produkt yderst effektivt i forhold til at holde ukrudt nede, da ukrudtet ikke kan trænge gennem det modstridende materiale. Brug af stenmel i kampen mod ukrudt er desuden en mere bæredygtig måde at tackle problemet på.

  Skal du bygge en ny terrasse, kan indkøb af stenmel også være et alternativt valg. Frem for at bruge flisesand mellem fugerne på dine valgte belægningssten, kan du nemlig sagtens benytte dig af stenmel. Foruden dette materiales fordel i forbindelse med bekæmpelse af ukrudt, så giver stenmel tilmed også et rigtig flot look, når det bruges mellem fugerne. Dette er naturligvis en smagssag. Uanset om du bruger stenmel som det øverste lag i din struktur, eller om du lægger belægningssten ovenpå, så skal det lægges i en tykkelse af 5 cm. Denne tommelfingerregel er værd at følge, når du vil sikre dig et solidt og pænt resultat. Skal du købe stenmel til brug ved indkørsel, er det vigtigt at du supplerer med stabilgrus. Ellers kan der opstå sætningsskader - bedre kendt som hjulspor. Materialet er nemlig ikke modstandsdygtigt, hvis det udsættes for tung vægt.  

  Stenmel i flere forskellige farver

  Stenmel er et naturprodukt, hvorfor det ikke kan undgås, at farven kan variere fra bestilling til bestilling. Dog vil den enkelte type af stenmel læne sig mest op ad én given farve. Hos Super-Grus udbyder vi eksempelvis salg af bakke stenmel, som er en blanding af knust flint og granit. Her vil farven have en brunlig nuance. Du kan ligeledes bestille blå rønne stenmel, som er sort knust granit. Dette materiale kan afgive et rødligt skær, når solen rammer rigtigt. Vi har desuden også stenmel i henholdsvis sorte og grå nuancer.

  Hvilken type stenmel kan vi levere til dit område?

  Vi er leveringsdygtige af stenmel og andre materialer i stort set hele landet. Det kan variere fra område til område hvilke materialer og typer deraf, vi kan levere. Det afhænger af, hvor din bopæl er placeret i forhold til de grusgrave, hvor stenmel udvindes fra. Indtast blot dit postnummer, i det felt du finder i højre hjørne. Herefter vil de typer af stenmel, som vi ikke kan levere til dig blive sorteret fra.

  Muligheder for levering af stenmel

  Vi sørger altid for at din bestilling på stenmel leveres til din adresse. Som udgangspunkt tilbyder vi at levere stenmel ude ved vejen. Mod et tillæg kan vi dog sørge for at bestillingen leveres på din grund. Det gør vi ved hjælp af kran eller grab, hvorved leveringen bæres over hækken. Husk at tjekke hvilke regler der gælder ved din bolig, i forhold til at have materiale liggende i bunker ude ved vejen. Der findes desuden to metoder til, hvordan du kan modtage stenmel. Enten kan du få leveret stenmelen i løsvægt, eller du kan benytte dig af vores junkbag koncept. Ved sidstnævnte leverer vi dit køb af stenmel i bigbags.  

  Vi står til rådighed

  Sidder du inde med spørgsmål, du endnu ikke har fået besvaret, så lad os endelig vide. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kan rådgive og vejlede dig efter bedste overbevisning. Ring gerne til os på telefon: 70 70 24 20 alle hverdage mellem kl. 07:30-16:30. Du er også velkommen til at sende en mail til info@super-grus.dk.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012