LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Sort og grå stenmel

  Stenmel kan anvendes til mange forskellige ting og er et alsidigt produkt. Det bruges ofte til petanquebaner, tennisbaner og stier, da materialet er meget fint, men kan blive utroligt hårdt. Derudover kan granitstenmel bruges som alternativ til afretningsgrus under flisebelægning, hvilket også har en god virkning mod ukrudt. 

  Stenmel benyttes også i stedet for flisesand i mellem fugerne på belægningssten på terrasser. Stenmel kan være en god ide at anvende hvis man ønsker en fuge der er mere opsigtsvækkende og træder mere i kraft end alm strandsand. Stenmel er et produkt der kommer fra knust granit og flint, men kan også være knuste betonsten. Det bliver alt sammen udvundet i grusgrave så det er et mere skarpt / kantet end strandsand, som består af rundesten da det er et sø materiale. Stenmel er derfor bedre at anvende hvis man har en større fuge fx i chaussesten / brostenbelægning, da det vil låse stenene bedre end runde sten som strandsand eller fugesand.

  Bruger man stenmel som øverste lag, kan det eventuelt stampes og giver en hård og pæn overflade. Det kan benyttes til stier eller andre befærdede områder. Dog er det muligt for vand at sive igennem så der ikke dannes for mange vandpytter.

  Stenmel ligges ofte ud i en tykkelse på 5 cm, for at opnå den ønskede styrke uanset om det skal ligge alene eller om der skal belægningssten oven på. Hvis der benyttes mere end 5 cm, kan der opstå sætninger (hjulspor), da materialet ikke er egnet til at skulle bære uden hjælp fra stabilgrus.

  Det er derfor vigtigt hvis man vælger at benytte stenmel som øverste lag, at der stadige bliver bygget en ordentlig bund op. Fx en sti med stenmel som øverste lag på 5 cm, stabilgrus 0-32mm 12 cm og bundsikring 0-64mm 15cm. 

  Stop ukrudten på din nye sti

  For at stoppe ukrudt i at trænge igennem din flotte og ny anlagte sti, er forskellige ukrudtsmidler ofte at se hos private. I stedet, er at fortrække nyere metoder som er mere miljøvenlige. Den almindelige brænde metode som mange nok kender er god at benytte da det ikke skader stenmelen. Nyeste metode inden for ukrudtsbekæmpelse er damp, det findes også til privat brug og fungere ved at man benytter damp fra en slags højtryksrenser.

  Stenmel er et naturprodukt 

  Stenmel består af finknuste sten, hvor vores grå og sorte stenmel består at granit, så består bakkestenmel af en blanding mellem granit og flint.

  Bemærk:
  Det er vigtigt at du er opmærksom på at farverne produktet kan variere fra ordre til ordre, eftersom at produktet ikke har en helt ensartet farve. Dette giver dog et super flot udtryk at der er lidt spil i materialet.

   

  Stenmel kan anvendes til mange forskellige ting og er et alsidigt produkt. Det bruges ofte til petanquebaner, tennisbaner og stier. Derudover kan granitstenmel bruges som alternativ til afretningsgrus under flisebelægning, hvilket også har en god virkninkg mod ukrudt. 

  Stenmel benyttes også istedet for flisesand i mellem fugerne på belægningssten på terrasser. Og liggee man sten mel som øverste lag, kan det eventuelt stampes og giver en hårdfør pæn overflade. Dog er det muligt for vand at sive igennem så der ikke dannes for mange vandpytter.

  Stenmel ligges ofte ud i en tykkelse på 5 cm, for at opnå den ønske styrke uanset om det skal ligge alene eller om der skal belægningssten oven på.

   

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012