LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Køb træflis eller barkflis til dit næste projekt

  Hos Super-Grus sælger vi adskillige produkter til dine udendørs projekter. Vi leverer både til private hjem, såvel som til virksomheder rundt om i Danmark. Søger du billigt træflis eller barkflis til dit næste projekt, så kan vi hjælpe dig. Træflis og barkflis er et godt valg til mange forskellige formål. I nogle tilfælde kan brugen af enten træ- eller barkflis holde ukrudt nede. I andre henseende bruges dette produkt, for at opnå et naturligt og rustikt look ved eksempelvis bede, langs buske og ved anlægning af stier. Hvis du har spørgsmål til træflis eller brugen heraf, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne vores besyv inden din bestilling gennemføres, så du er helt sikker på, at lige nøjagtigt dine behov dækkes.

  Køb af træflis

  På Super-Grus finder du lys træflis til adskillige formål. Mange haveentusiaster benytter sig af det lyse træflis for at opnå et flot lyst finish ved eksempelvis bede. Lys træflis er et billigt valg, som desuden også har den fordel, at det beskytter jorden mod sollys. Dermed vil træflisen begrænse ukrudtet i at gro. Mange benytter derfor også lys træflis til at dække af med under hækken. Foruden at brugen af træflis vil lette dit arbejde i haven, så er dette også en billig og nemt håndterlig løsning. Billig træflis kan du finde her hos Super-Grus, hvor vi desuden også har en bred vifte af andre materialer til dine udendørs projekter.

  Som allerede nævnt, så finder køb af træflis ikke kun sted i de private husstande. Både på udendørs og indendørs ridebaner bruges træflis i bred forstand. På udendørs baner er det en god idé at vælge en type af træflis uden bark, hvorfor lys træflis er oplagt. Det skyldes at eventuelt vand på banen, vil gøre barkflisen glat og dermed upraktisk at ridde på. På indendørs baner fungerer køb af træflis såvel som barkflis helt fint.

  Køb af barkflis

  Det mørke, robuste barkflis går også under betegnelsen dækbark. Salg af barkflis hænder eksempelvis ved belægning af naturstier. Der er flere fordele ved at benytte barkflis, når du skal anlægge en sti. Ligesom ved brug af træflis i haven, så fungerer barkflisen som et beskyttende lag mod sollys. Dermed er det sværere for ukrudt at gro, på stier hvor barkflis er anvendt. Derudover er stier med barkflis nemme og billige at reparere på over årene, da det blot kræver et nyt lag af barkflis. Bestil træflis eller barkflis til din sti i haven, hvis du ønsker en mindre sti, som pynter i haven, og skiller sig ud fra de almene stenbelagte stisystemer.

  Hvilken type træflis kan vi levere til dit område?

  Vi har to typer af træflis hos Super-Grus. Vi er leveringsdygtige i de fleste egne af landet. Dog kan det hænde, at vi desværre ikke leverer træflis og barkflis til lige netop din by. For at finde ud af, om vi kan være den rette forhandler for dig ved køb af billig træflis, skal du blot indtaste dit postnummer øverst i højre hjørne. Herefter vil de materialer, som vi ikke kan tilbyde dig, blive sorteret fra automatisk. Så snart du har angivet dit postnummer, vil dette gælde på alle vores materiale-sider. Derfor kan du let danne dig et overblik over, hvordan vi hos Super-Grus kan hjælpe dig.

  Muligheder for levering af træflis

  Ved køb af træflis hos os, er der flere måder hvorpå, vi kan levere din bestilling på din adresse. Som udgangspunkt tilbyder vi levering af træflis ude ved vejen. Mod tillæg kan vi dog sørge for, at dine bestilte materialer bliver leveret på din grund. Det gør vi ved brug af kran eller grab, hvormed vi løfter dit træflis “ind over hækken”. For nogle kan denne ydelse være en nødvendighed, da der kan være regler for, hvorvidt du må have materialer liggende ude ved vejen i dit kvarter. Husk derfor at tjekke op på dette. Du kan desuden vælge enten af få leveret træflisen i bunke, eller du kan benytte dig af vores junkbags koncept. Ved sidstnævnte vil træflisen blive leveret i bigbags.

  Spørg os endelig til råds

  Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, efter at have læst denne side, så kontakt os endelig. Vi er kun et opkald eller en e-mail væk, og vi vil med glæde vejlede dig, inden du bestiller træflis eller andre materialer hos os. Du kan fange os på telefon: 70 70 24 20 eller på mail: info@super-grus.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, således vi kan give dig den bedst mulige oplevelse med bestilling af træflis hos Super-Grus.
  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012