LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Granitskærver i forskellige former og farver

  Eftersom at granitskærver er et naturprodukt udvundet af kæmpe stenmasser, så vil form og farve altid variere i selvsamme levering. Granitskærver er derfor et yderst populært materiale til brug i de danske haver, da det betagende farvespil i granitskærver giver din indkørsel, haveprojekt eller lignende et helt unikt look. Hos Super-Grus er vi forhandler af flere forskellige typer granitskærver. Blandt andet kan du købe hvid granitskærver gennem os, som skaber et mere eksklusivt look. Ligeledes har vi et bredt udvalg af grå granitskærver. Denne farve bruges gerne til japansk inspirerede haver, hvilket ses mere og mere rundt om i Danmark.

  Granitskærver til indkørsler

  Flere og flere søger efter billige granitskærver til indkørslen, og det kan du blandt mange andre materialer finde hos Super-Grus. Indkørsler med granitskærver som øverste lag er nemlig super nemme at vedligeholde. Ydermere er arbejdet mindre tidskrævende og kompliceret end ved indkørsler med belægningssten. Det er vigtigt at huske, at en indkørsel kræver flere forskellige lag af materialer, før den fungerer modstandsdygtig over for tung vægt forårsaget af kørsel. Først og fremmest skal du bruge 16 cm bundsikringsgrus, som skal komprimeres med en pladevibrator over to gange. Herefter vil laget udgøre ca. 15 cm Dernæst skal du bruge minimum 12 cm stabilgrus, som ligeledes komprimeres med én centimeter. Til sidst kan du lægge et lag på 5-15 cm af fine granitskærver efter eget valg. Bemærk at jo færre granitskærver du benytter, desto tykkere skal dit lag være. Laget af granitskærver må dog ikke være for tykt, da det kan gøre indkørslen for blød til kørsel. Ligeledes må laget ikke være for tyndt, da granitskærverne så køres ned i stabilgruset.

  Læs mere om materialer til indkørsel, samt om tykkelsen på lag af granitskærver.

  Granitskærver til haven

  Der søges ofte efter billig granitskærver i de danske hjem. Skærverne er nemlig yderst dekorative i haven, hvor de ofte bruges til bede, langs husmuren, samt til anlægning af små stier. Foruden hvide og grå granitskærver har vi også salg af sort granitskærver, samt rød-sort granitskærver. Vi udbyder altså granitskærver i mange forskellige farver, hvorfor vi formentlig også kan finde den helt rette løsning til dig og din have. Alt efter hvilket look du ønsker for din have, har vi formentlig materialet, som kan opfylde dine ønsker.

  Granitskærver i varierende farve, form og størrelse

  Når du skal bestille granitskærver, kan du vælge mellem flere farver og størrelser. Det er dog vigtigt at understrege, at farve og størrelse kan variere fra sten til sten. Dette skyldes at granitskærver er et naturprodukt, som udvindes af større stenmasser, hvor farven i selvsamme sten ofte er differentierende. Dette giver et flot farvespil, når de bredes ud over et større areal. Sorteringen af granitskærver foregår desuden mekanisk, hvorfor størrelsen ligeledes kan variere. Derfor skal de angivne størrelser kun læses som vejledende. Størrelserne er desuden angivet efter målet på stenens smalleste led. Grundet knusnings-processen kan granitskærverne godt være støvede ved ankomst på din adresse. Dette vaskes dog af ved regnskyl, hvorefter stenene vil fremstå glitrende og blanke.

  Hvilke typer af granitskærver kan vi levere hos dig?

  Super-Grus er en landsdækkende virksomhed i stort set alle de materialer, som vi udbyder. Dog kan du desværre støde på materialer, som vi ikke kan levere i dit område. Når du skal bestille granitskærver her på hjemmesiden, så start med at indtaste dit postnummer øverst i højre hjørne. Herefter vil de materialer, som vi ikke kan levere til dig blive sorteret fra automatisk. Når dit postnummer først er indtastet, kan du ligeledes se den eksakte pris på vores granitskærver inkl. eventuelle transportomkostninger.

  Hvordan leverer vi granitskærver?

  Når du bestiller granitskærver her hos os, kan du være sikker på, at vi sørger for leveringen hjem til din adresse. Det kommer til at foregå således, at vi som udgangspunkt leverer granitskærverne ude ved vejen. I nogle kvarterer er dette ikke velset, hvorfor det kan være en god ide at tjekke op på dette inden. Vi leverer gerne dine granitskærver på din egen private grund. Dette kræver dog at vi løfter granitskærverne over hæk eller hegn ved hjælp af kran og grab. Derfor vil denne service blive udført for et tillæg. Der er desuden to metoder til, hvordan vi kan leverer din bestilling af granitskærver. Enten kan vi afleverer dem i bunke, eller du kan benytte dig af vores Junkbag koncept. Ved valg af sidste vil du modtage dine valgte granitskærver i de genkendelige Junkbags/bigbags.

  Vil du vide mere om granitskærver?

  Skulle du efter at have læst denne tekst fortsat have spørgsmål til dit køb af granitskærver, så spørg os endelig til råds. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon: 70 70 24 20. Hvis du foretrækker at sende os en mail, kan du skrive til os på: info@super-grus.dk. Vi tager glædeligt en uforpligtende snak med dig. Således kan vi råde og vejlede bedst muligt inden du bestiller granitskærver til dit næste projekt.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012