LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Granitskærver i bedste kvalitet!

  Granitskærver er en super flot og stærk belægning til eks. indkørslen. Det er nemt at vedligeholde og nemt at lægge. Skærver er også anvendt meget i japanske haver og giver en utrolig flot bund, som næsten kun bliver flottere med tiden.

  Skærver har også en vældig effektiv drænende effekt, da de tillader vandet at sive ned igennem. Derfor kan det også med fordel bruges op mod huse og træer.

  Vores grantskærver kommer fra udvalgte leverandører og vi leverer kun materialer af høj kvalitet. Når granitskærver leveres er de typisk støvede, men dette vil gå væk med tiden når regnvandet har vasket dem helt igennem.

  Du kan læse på dette link, om hvilken lagtykkelse de skal ligges i.

  Vælg mellem mange størrelser og farver granitskærver

  Vi har vores skærver i mange forskellige størrelser og farver. Ligesom mange andre af vores produukter er granitskræver et naturprodukt, som varierer i udseende og størrelse. Størrelsen på granitskærver måles på den smalleste led, men selvom vi har sorteret dem efter størrelser, så vil der forekomme sten som ligger uden for disse angivelser. Sorteringen er mekanisk og derfor vil det kunne variere lidt. Klart størstedelen er dog inden for de angivne mm.

  Farven på vores skærver, kan ligesom et hvert andet naturprodukt, variere fra ordre til ordre og fra ton til ton. Det er fordi at de store granitsten der neddeles kan skifte i farven, selv i samme sten. Dette giver et virkelig flot farvespil.

  Vi leverer skærver i bigbags og løs vægt

  Du kan selv vælge leveringsmetode når du bestiller produktet og du kan med det samme se prisen, inkl. eventuelle transporttillæg, så du undgår ubehagelige oplevelser. Dine granitskærver kan leveres med grab over hækken, men bemærk at vi kun leverer ét sted, så vi kan desværre ikke stå og fordele det ud i dine forskellige bede el.l. med kranbilen.

  Vi leverer skærver i størstedelen af landet, men indtast dit postnummer i toppen af websiden og se om vi kan levere til dig.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012