LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Genbrugsstabil

  Som alternativ til stabilgrus, kan man benytte genbrugsprodukteerne knust beton eller knust asfalt og beton. Materialet anvendes som det nederste stabiliserende lag når der skal ligges fliser i indkørslen eller vejbelægning.

  Genbrugsstabil laves af de rene affaldsfraktioner, beton og asfalt, fra nedrivningsarbejder. Affaldet neddeles til stykker på mellem 0-32 mm og kan derefter bruges som stabilgrus. Genbrugsstabil anvendes meget ofte ved større byggerier istedet for "ny stabilgrus" som er udgravet i en grusgrav.

  Affaldsprodukt - men fornuftig løsning

  Da vi er en del af affaldsfirmaet Junkbusters, går vi selvfølgelig altid ind for genbrug når det er muligt og forsvarligt. Ved genbrug af beton og asfalt, vil der kunne forekomme rester af fx mursten, men vi vil selvfølgelig have renset materialet så som muligt. Dette produkt er ligeså godt som nyt stabilgrus og vi anbefaler gerne alle at bruge genbrugsstabil.

  Hvis du ikke kan lide tanken om at ligge genbrugsprodukter i din indkørsel, så skal du selvfølgelig vælge normal stabilgrus som vi leverer direkte fra grusgraven.

  Levering af genbrugsstabil inden for 3 dage

  Vi leverer genbrugsstabil både bigbags og løs vægt inden for 3 dage. Hvis det haster og du ikke kan vente, så kan du ringe til os og så vil vi gøre vores bedste for at levere hurtigere. Indtast dit postnummer for at se om vi leverer knust beton og asfalt i dit område, samt se prisen inkl. levering og moms. 

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012