LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Indtast postnummer for leveringen
Fortsæt uden postnummer
Din indkøbskurv er tom

  Salg af genbrugsstabil

  Når du skal anlægge en ny indkørsel, fliser på terrassen eller en lille sti ned gennem haven, så er det umådelig vigtigt at huske et stabiliserende lag i opbygningen af underlaget. Det er meget almindeligt at benytte stabilgrus, som er et produkt, vi også sælger hos Super-Grus. Der findes også andre alternativer af anden type materiale som eksempelvis genbrugsstabil. Her hos Super-Grus kan du finde billig genbrugsstabil i god kvalitet. Stabilgrus og genbrugsstabil er på mange måder et ens produkt, men køb genbrugsstabil, hvis du søger et mere miljøvenligt materiale.

  Hvad er genbrugsstabil?

  I modsætning til stabilgrus som er en blanding af sand og sten, der er skabt til formålet, så er genbrugsstabil et produkt, som er udvundet af genbrugsmaterialer. Her er der nemlig tale om overflødigt beton og asfalt, som knuses og derefter kan benyttes som det stabiliserende lag til dit næste produkt. Det overflødige materiale neddeles til stykker på mellem 0-32 mm., hvilket er samme størrelsesorden, som du finder vores stabilgrus i. Beton og asfalt er rene affaldsfraktioner, hvorfor genbrugsstabil er et udmærket alternativ til stabilgrus.

  Brug af genbrugsstabil

  Ligesom det gør sig gældende, når du anlægger et stabiliserende lag med anden materiale, så er det vigtigt at tag højde for, hvor meget vægt dit færdige underlag vil blive udsat for. Både den vægt som underlaget vil blive udsat for gennem tiden, samt den hastighed som eventuelle køretøjer vil passere underlaget med, har en indflydelse på, hvor meget genbrugsstabil, du bør bruge. Som privatperson er det som regel nok at skelne mellem, om underlaget skal bruges af færdende personbiler eller ej. Er du ved at anlægge en sti eller nye fliser i haven, så vil den tungeste vægt formentlig være forårsaget af en barnevogn eller en græsslåmaskine. Her anbefales, at du bruger ca. 12 cm. genbrugsstabil. Skal du derimod anlægge en indkørsel, bør du som minimum bruge 15 cm. genbrugsstabil.

  Super-Grus tænker på miljøet

  Som du måske allerede er bekendt med, så er Super-Grus en del af virksomheden Junkbusters A/S, som håndterer miljøvenlig affaldssortering i hele landet. Derfor går vi naturligvis også ind for det bæredygtige materiale, når det i forbindelse med dit projekt er muligt og forsvarligt. Grundet processen ved fremstillingen af genbrugsstabil, kan der forekomme rester af eksempelvis mursten i materialet. Vi renser naturligvis produktet inden salg af genbrugsstabil, men det kan aldrig garanteres, at materialer er 100 % rent. Du er velkommen til at give os et kald på telefon: 70 70 24 20, hvis du ønsker at høre mere, inden du bestiller genbrugsstabil hos os. Billig genbrugsstabil fra Super-Grus er altså ikke blot et fornuftigt produkt for dig, men også for miljøet.

  Hvilken type genbrugsstabil kan leveres i dit område

  Ved køb af genbrugsstabil hos Super-Grus skal du indtaste dit postnummer oppe i højre hjørne på siden her. Dernæst vil du kun blive præsenteret for de produkter, som vi kan levere til din adresse. Vi er leveringsdygtige med de fleste produkter i hele Danmark, men der er undtagelsesvist områder, hvortil vi ikke har salg af genbrugsstabil. Hos Super-Grus har vi desuden to typer af genbrugsstabil, hvoraf vi i nogle dele af landet kun har mulighed for at levere den ene type.

  Sådan leverer vi dit køb af genbrugsstabil

  Ved alle køb som du gør dig hos Super-Grus, sørger vi for, at dit produkt bliver leveret til din adresse. Vi har to forskellige måder, hvorpå vi gør dette. Som udgangspunkt leverer vi genbrugsstabil i løsvægt. Ønsker du at have materialet mere samlet, således det ikke er til gene for dig, naboer eller forbipasserende, så har vi også løsningen på dette. Du kan nemlig også bestille genbrugsstabil leveret i vores junkbags, som mange kender som bigbags. Ved levering afleverer vi dit materiale ude ved vejen. Du kan for et mindre beløb også få leveret dit genbrugsstabil på din grund. Det gør vi ved hjælp af kran eller grab, hvorved vi løfter det tunge materiale “ind over hækken”. Uanset om du bestiller dit genbrugsstabil i bigbags eller som løsvægt, så leverer vi inden for tre dage. Står du i en akut situation, så giv os et kald, og vi skal se, hvor hurtigt vi kan afvikle din bestilling.

  Spørg os gerne til råds

  Skulle du efter at have læst disse informationer, være i tvivl med din bestilling af genbrugsstabil, så kontakt os endelig. Det kan du enten gøre på telefon: 70 70 24 20 eller ved at sende os en mail på info@super-grus.dk. Vores medarbejdere er alle dygtige og erfarne, og de hjælper gerne til med gode råd og vejledning. Ring endelig til os for en uforpligtende samtale. Således er du sikker på, at finde den bedste løsning ud fra dine behov.

  Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012