LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Din indkøbskurv er tom

Strandsand / Sandkassesand (0-2 mm)

Indtast postnummer for priser

Vægtfylde: 1,60 ton pr m3

Billig strandsand til sandkassen

Sandkassesand og strandsand hentes fra havbunden og er derfor et sømateriale. Det er et fint sandmateriale på 0-2mm. Sandet er selvfølgelig vasket og det er derfor super aktuelt at benytte i sandkasser, så børn frit kan lege i det.

Strandsand bliver i entreprenørbranchen oftest brugt som fugesand til at feje ned i fuger ved en beton / flisebelægning. Der er dog andre alternativer til at fuge i belægninger såsom fugesand eller sandfyld. Det er dog at fortrække sandfyld eller stenmel, hvis du har en belægning med større fuger end alm fuger i betonbelægning.

Sandfyld består nemlig af trekantet/skarpt materiale og går dermed ned mellem fugen og stenen og låser bedre end det vasket sandkassesand, som består af et mere rundt materiale. Det trekantede materiale (sandfyld/stenmel) benyttes ofte i brostensbelægning da det er større fuger mellem stenene.

Læs gerne om de andre typer af sand, som vi forhandler.

Fordelene ved billig strandsand

Strandsand er et super materiale, der kan bruges til mange formål. Eksempelvis benyttes det også til at pudse en sokkel eller lave en pæn fin støbning. Den fine støbning kan bruges i en brostensvæg, hvor der mures mellem brostene, så de binder sig til hinanden - ligesom hvis en murstensvæg skal mures op.

Murere bruger ofte strandsand til fx lecablokke, fundablokke eller andre mureropgaver, som kræver en meget fin beton. Billig strandsand er nemlig enkelt at skaffe og vejer heller ikke meget. Strandsand kan ikke bruges i stedet for afretningsgrus til afretning af betonsten, da materialet ikke indeholder ler og derfor ikke kan pakke efter komprimering.

Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012