LOGIN | Kontakt
BESTIL AFHENTNING PÅ 70 70 24 20
Storskrald
Junktruck
2 mand og lastbil
Bigbags
Junkbag
Bigbags til affald
Container leje
Container
Affaldscontainere
Grus, sten og sand
Materialer
Grus, sten og sand
Produkter
Indtast postnummer:
Din indkøbskurv er tom

Harpet Muldjord

Indtast postnummer for priser

Vægtfylde: 1,50 ton pr m3

Bestil harpet muldjord til ethvert projekt

Harpet muldjord (0-20 mm.) anvendes både til anlægning af nye græsplæner, højbede eller anden form for beplantning. Muldjorden kan også bruges til jordforbedring. harpet muldjord består af finsorteret jord og der kan forekomme små sten.

Muldjordens effekt er at give enten de nye græsfrø eller rullegræsset en nem start, så de hurtigst muligt kan få fat i jorden og påbegynde fotosyntesen og dens videre liv som græsplæne. Der er ingen grund til at benytte for tykt et lag muld, da det ikke giver en bedre effekt, det skal tværtimod bare tromles noget mere.

Køb muldjord til haveprojekter

Muldjord bliver også tit anvendt af anlægsgartnere i slutprocessen af et større haveprojekt, til eksempelvis at få oprettet kørespor fra større maskiner eller få lavet det sidste finish som gør at haven står urørt og helt ny. Uanset om der sås græs eller lægges rullegræs, så er arbejdsprocessen stort set den samme hele vejen igennem.

Du kan få flere typer muldjord, men denne type kan bruges i langt de fleste tilfælde ved arbejdet i villahaven. Se gerne Super-Grus’ fulde sortiment af jord.

Sådan skabes muldjord

Muldjord bliver produceret i store grusgrave ved hjælp af en maskine, som man kalder for et harpeværk. Der bliver skovlet råjord op i enden af harpeværket. Inde i harpeværket sidder en stor valse, som harper jorden til den ønsket størrelse - eksempelvis med sten af en maksimal størrelse på 2cm på den korte led.

Det vigtige man skal huske ved bestilling af muldjord er, at det ikke er forurenet. Der findes forskellige klasser med jord:

    • Klasse 0 er ikke forurenet jord
    • Klasse 1 er let forurenet jord
    • Klasse 2 er forurenet jord
    • Klasse 3 meget forurenet jord og skal bortskaffes på en bestemt måde.

De fleste som producerer muldjord, harper kun jord som er klasse 0. Der skal altid tages jordprøver, hvis der flyttes over 1 m3 jord fra en have. Jorden fra Super-Grus er selvfølgelig i klasse 0 og oprenset så der ikke findes nogle former for forurening eller lignende.

Omtalt i Børsen Omtalt i Politiken e-mærket AAA Højeste kreditværdighed Vinder af E-handelsprisen 2014 Nomineret til Copenhagen Green Business Award 2012